Basisbetimmering

Voor alle standaard lichte bedrijfswagens tot 3.500kg leveren wij nagenoeg het complete pakket ter bescherming van de laadruimte.
Een betimmering beschermt de bedrijfsbus tegen schade van binnenuit. Het behoort tot de basisuitrusting van een bedrijfswageninrichting. Alle door Mobilita bedrijfswageninrichtingen gebruikte materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. Enkele voorbeelden zijn; Antislipvloeren, volledige wandbetimmering, Lat om Lat betimmering en deurbescherming. Tevens voorzien wij oppervlakken van een slagvaste, kunststof coating zodat deze waterbestendig worden.

De basis hiervoor ligt in ons unieke en zeer tijdbesparende, mobiele 3D inmeetsysteem en de computergestuurde CNC freesbank. Deze combinatie zorgt ervoor dat vloeren en wanden voor elk merk en type bedrijfswagen, ongeacht het benodigde aantal, altijd snel, perfect passend worden gemaakt.

Ons assortiment is zeer uitgebreid, maar als u een bepaald product niet op onze site kunt vinden of als u specifieke wensen heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken of we u verder kunnen helpen.