Aluminium bedrijfswageninrichting

Aluminium bedrijfswageninrichting van Mobilita Bedrijfswageninrichtingen wordt gekenmerkt door zijn kwaliteit en flexibiliteit. Door gebruik te maken van lichtgewicht materialen hebben de systemen die Mobilta in een bedrijfswagen gebruikt een positieve invloed op de kostprijs per kilometer.

Bott Vario is op het gebied van Bedrijfswageninrichtingen één van de lichtste met de perfecte materiaalmix van aluminium metaal en kunststof.
De huidige generatie van Bott vario is in 2010 op de Nederlands markt gelanceerd en is voor vele bedrijven de oplossing als het om gewicht, modulaire inzetbaarheid en kwaliteit gaat.

Bott Vario gaat echter verder in het zoeken naar optimalisatie en voert op dit moment zelfs tests uit met materialen, opgetrokken uit Carbon.

Zeer veelzijdig, erg laag eigen gewicht en toch het veiligste systeem: Productspecialisten van Mobilita kunnen uw bedrijfswageninrichting naar wens en op maat van uw bedrijfswagen voor u ontwerpen. Daarbij maken wij gebruik van een 3D configuratie systeem waarbij U meteen kunt zien hoe de door U gewenste inrichting in uw Bedrijfswagen gepositioneerd wordt.

Bott Vario levert momenteel het lichtste kastensysteem voor uw bedrijfswagen in verhouding tot de opslagcapaciteit Dat een licht gewicht in dit geval zeker niet ten koste van de kwaliteit en veiligheid gaat bewijst het Crashtest certificaat. De Tüv heeft als onafhankelijk orgaan de Bedrijfswageninrichting van Bott Vario gecertificeerd conform de ECE R-44 norm. Bott Vario is tot op heden de enige fabrikant die deze zwaardere test, met zwaar beladen inrichting, succesvol heeft doorstaan.

Klik op de onderstaande links om deze certificaten te downloaden

Certificaat Bott Montagespecialist
Certificaat Tuv Bott