Nieuws

24-01-2015

Nieuwe Crafters voor Ruitenheer

RUITENHEER: HOGE INZET MET EEN HELDER RESULTAAT
Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 36 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Zij bieden landelijke dekking.

Schoonmaak
Ruitenheer is als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in alles op het gebied van schoonmaak. Dankzij hun lange ervaring stroomt schoonmaak door de aderen van het bedrijf.

Gevelonderhoud
Een schone gevel is van belang voor het behoud van uw pand en voor een nette uitstraling. Daarbij kan het gevelonderhoud van Ruitenheer uitkomst bieden. Zij bieden u alle soorten van gevelreiniging aan, van hogedrukreiniging van metselwerk en graffitiverwijdering tot het handmatig reinigen van (damwand)profielen en het reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen en natuurlijk glasbewassing. Ruitenheer is in de loop der jaren een belangrijke speler geworden op het gebied van totaal gevelonderhoud

Schilderwerk
Goed schilderwerk vraagt om vakmanschap. Schilderwerk gaat dan ook niet alleen om het aanbrengen van verf op uw gevel en/of pand. Nee het vraagt om kennis, ervaring en bovenal een passie voor het schildersvak. De schilderwerkspecialisten van Ruitenheer beoefenen hun vak dan ook met passie en vinden de wensen en voorkeuren van de klanten erg belangrijk.

24-uurs Calamiteitendienst
Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook. Ons eigen calamiteiten team bestaat uit werknemers en coördinatoren die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan en professionele hulpverlening bieden bij calamiteiten.

Deze week leverde DE LEASEMAATSCHAPPIJ, specialist in, onder andere Bedrijfswagenlease, samen met MOBILITA BEDRIJFSWAGENINRICHTINGEN nieuwe Crafters aan RUITENHEER BV.
'De Leasemaatschappij'heeft ervoor gekozen om haar klanten een 'one stop shop'formule aan te bieden voor het inzetten van werk-klare bedrijfswagens. Dit houdt in dat men naast lease van de auto zelf tevens de bedrijfswageninrichting, - opbouw en eventuele belettering in een pakket aanbiedt en in het leasepakket opneemt.
Voor deze pakketten van inrichten en opbouwen alsmede beletteren is met een samenwerking aangegaan met MOBILITA Bedrijjfswageninrichtingen.

Voor de afdeling Calamiteitendienst zijn nu nieuwe Volkswagen Crafters ingezet. Bij bovengenoemde calamiteiten leveren zij de eerste ondersteuning.
Deze Crafters zijn voorzien van een BOTT Vario systeeminrichting uit aluminium. Naast uitneembare koffers voor kleinmateriealen zijn de diverse vakken op maat gemaakt voor hun specifieke gebruik en bieden plaats aan o.a. de waterstofzuiger, rook afzuigingsventilator, brandslangen en pompen enz.
Rechts monteerden wij de 12-230V installatie met isolatiebewaking, diverse 230V wand contactdozen en een 230V kabelhaspel. Tevens creëerden we een bergplaats voor houtenpanelen waarmee panden wind en waterdicht kunnen worden gemaakt na een calamiteit.

Op de auto plaatsten wij een Q-top imperiaal met loopbordes en ladderrol, Deze imperiaal is extreem licht en veroorzaakt, ook zonder spoiler geen windgeruis

Voor optimaal zich bij werkzaamheden in nachtelijke uren zijn er achterop en aan de zijkant van de voertuigen speciale LED werklichten gemonteerd met een zeer hoge lichtopbrengst.
Voor zichtbaarheid van de voertuigen door medeweggebruikers, zijn deze voorzien van de nieuwste generatie LED zwaailampen en flitsers. Met name de zwaailampen op het dak zijn zo compact, dat deze, onder de imperiaal gemonteerd, niet snel zullen beschadigen en toch optimaal zicht geranderen.

Binnenin worden de laadruimts uitgelicht door de MOBILITA LED laadruimte verlichting met bewegingsmelders.

Tenslotte zijn de voertuigen aan de achterzijde voorzien met de gecombineerde trekhaak/opstap, MOBILITA Safebumper. Deze Safebumper is zeer degelijk, heeft een goede antislip opstap en reflecterende rode boezen achter.

In goede samenspraak met de verantwoordelijken bij RUITENHEER heeft MOBILITA bedrijfswageninrichtingen tevens de reflecterende belettering en huisstijl verzorgt.

Mobilita wenst RUITENHEER BV en met name het team van de Calamiteitendienst heel veel plezier en veilige kilometers toe met de nieuwe voertuigen