Nieuws

01-04-2020

Van Beukering & Borsboom en MOBILITA

Aannemingsmaatschappij van Beukering & Borsboom, gevestigd in Rijswijk (ZH), werd opgericht in 1932 en is als geen ander gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie.

Circa 35 flexibele medewerkers zetten zich dagelijks in om talloze opdrachten naar alle tevredenheid te realiseren.
Daarbij staan veiligheid, serviceverlening en kwaliteit vanzelfsprekend hoog in het vaandel.
Van Beukering & Borsboom is volledig VCA** gecertificeerd en is erkend PKVW bedrijf (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en is tevens Erkend Leerbedrijf. Naast de 'eigen' medewerkers wordt er ook regelmatig een beroep gedaan op een vaste groep inhuurkrachten en onderaannemers.

De klantenkring bestaat voornamelijk uit woningbouwcorporaties, beheermaatschappijen, winkelketens, scholen, kinderdagverblijven, crematoria, ministeries, gemeenten en particuliere pandenbezitters.
Ook aanpassingen in/rond woningen t.b.v. invaliden behoren tot het pakket.


Voor het inrichten van de nieuwe Ford Connect Bedrijfswagens heeft B&B gekozen voor Bott Vario 3 van MOBILITA Bedrijfswageninrichtingen.

Wij hebben de kasten aan linker en rechter zijde in een 3D programma, op maat en naar wens van de klant getekend.
Hierdoor wordt al, voordat de auto geleverd is, goed zichtbaar hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Fantastisch natuurlijk dat bij de aflevering de gebruikers uitermate blij waren met de efficiƫnte opbergruimte, innovatieve accessoires en ergonomische bouwwijze.

MOBILITA heeft de laadruimte voorzien van een dubbele vloermodule met 3 lades en extra open vakken.
Hierdoor kan veel lading met een hoger gewicht op een laag zwaartepunt worden vervoerd wat een veilig weggedrag ten goede komt, Bovenop de vloermodule zijn twee Bott kasten voor kleinere materialen gemonteerd.

Verder hebben we de voertuigen voorzien van aanvullende LED laadruimteverlichting, een Mobilita Q-top imperiaal en accessoires waaronder documenten-, kitkoker- en spuitbushouders.

ter vervolmaking van de one-stop-shop formule heeft Mobilita-M&O reclame de voertuigen voorzien van de kenmerkende huisstijl van Van Beukering en Borsboom