Nieuws

16-03-2020

MOBILITA is met Bott Vario 3 klaar voor elektrisch

MOBILITA is er helemaal klaar voor! Inrichten van ELEKTRISCHE bedrijfswagens.

Het lage gewicht van BOTT VARIO 3 ( IF Gold Award ) bespaart veel brandstof doordat de nieuwe constructiemethode zo’n 15% lichter is gemaakt dan de vorige generatie Bott en tot 30% lager dan conventionele stalen bedrijfswageninrichting.

Hiermee is MOBILITA Bedrijfswageninrichtingen met BOTT VARIO 3 klaar voor de toekomst in combinatie met elektrisch aangedreven bedrijfswagens. De actieradius wordt tenslotte bepaald voor het gewicht van het voertuig inclusief lading.
En, hoe lichter de bedrijfswageninrichting, hoe meer laadvermogen on/of actieradius overblijft.
Dit maakt de Bott Vario 3 systeeminrichting tot de beste keuze voor uw elektrische aangedreven voertuigpark.

En, of het nu als in de voorbeelden een MAN of Mercedes-Benz bedrijfswagen als in de voorbeelden, of een willekeurig ander merk ( Denk aan Peugeot, Opel, Nissan, Citroën, BYD, Streetscooter, Volkswagen, Fiat en vele anderen)

Daarnaast zijn de medewerkers van MOBILITA in Duitsland bij Bott opgeleid tot gecertificeerd inbouwer van Bott Vario systeeminrichtingen. In conventionele bedrijfswagens maar heel specifiek ook voor Elektrische bedrijfswagens.
Enerzijds om constructietechnisch de accu's niet te beschadigen maar tevens op het gebied van het aansluiten van aanvullende elektrische accessoires op de bordelektronica van een E-bedrijfswagen.


MOBILITA bedrijfswageninrichting kan u hierover deskundig adviseren.