Nieuws

22-10-2019

ORSATEL Data&Voice netwerken kiest voor MOBILITA

ORSATEL levert: Data & voice netwerken - bekabeld of draadloos

Orsatel verbindt.
Zij leggen betrouwbare en goed werkende netwerken aan voor bedrijven en instellingen.
ORSATEL medewerkers zijn specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie verbindingen. Of het nu om ontwerp, montage, onderhoud of demontage gaat, zij begeleiden klanten van A tot Z.
Het maken van bovengrondse en ondergrondse datanetwerken kan ORSATEL als geen ander installatiebedrijf.
Gelukkige Orsatel klanten zijn te vinden bij telecom & kabelbedrijven, aannemers & installateurs, MKB, utiliteit & industrie.

Door toename van de werkzaamheden zag ORSATEL zich genoodzaakt het wagenpark uit te breiden met vijf nieuwe Opel Movano's.

Voor de opbouw en inrichting van deze mobiele kabel laswagens heeft ORSATEL gekozen voor MOBILITA Bedrijfswageninrichtingen.

In deze voertuigen hebben wij een uitgebreide Bott systeeminrichting ingebouwd, bestaand uit een grote systeemkast, werkbank en zitplaats met werkblad.

MOBILITA monteerde een Victron mobiele 12/230V 3000W omvormer/lader installatie voorzien van 2e accu, DC/DC converter en Isolatiebewaking. 230V wandcontactdozen op vele posities maken werken op diverse plekken mogelijk.
De tweede accu kan, naast de autodynamo, worden bijgeladen middels externe walstroom.

In de auto zijn 4 extreem felle LED lichtarmaturen gemonteerd. voor precisie werk aan datakabels is goed zicht op de werkplek essentieel. Voor zichtbaarheid langs de weg monteerde MOBILITA LED zwaailampen achter en LED grilleflitsers aan de voorzijde.

De auto's zijn uitgevoerd met airco en kunnen in de winter op temperatuur worden gehouden door middel van een standkachel met thermostaat en programmeerbare tijdschakelaar.