Nieuws

15-10-2019

Mobilita levert Peugeot Expert voor Catering en Du

Bij Keep Smiling ligt de weg naar de mooie wereld onder water voor je open. De ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens deze nieuwe ervaring. De PADI duikopleidingen zijn wereldwijd erkend en openen een deur naar nieuw avontuur!

MAAR DAT NIET ALLEEN!

Ook voor Catering kunt u terecht bij Keep Smiling
Zij maken al ruim 20 jaar van elke gelegenheid een feestje.

Wilt u binnenkort een diner of een feest geven of een verjaardag vieren, maar heeft u geen zin of tijd om de
keuken in te gaan?
Gewoon lekkere borrelhapjes,salades of een mooi uitgebreid Indisch of Italiaans buffet. Alles is mogelijk bij Keep Smiling!

Voor deze beide bedrijfsactiviteiten heeft MOBILITA Bedrijfswageninrichtingen, samen met Blauwendaal Peugeot Rotterdam de meest ideale Peugeot Expert bedrijfswagen samengesteld.

Voor vervoer van (natte) duikkleding maar ook voor Isolatiekratten t.b.v. cateringklussen is de laadruimte met een dubbele laadvloer uitgerust. Op de twee lagen zijn vele cateringkratten te plaatsen. Bij grotere duikevenementen kan de tweede laadvloer eenvoudig worden verwijderd en kan men grotere producten meenemen of omkleden in de auto na een duikevenement.

De gehele laadruimte is van plafond, wanden tot vloeren voorzien van een lichtgrijze, slagvaste en extreem eenvoudig te reinigen Turboliner Coating. Tevens is deze voorzien van functionele ventilatie en waterafvoer.
Extra verlichting op beide laadruimte niveau's geven 24 uur lang een helder zicht op de lading, dag en nacht.

Wij wensen Keep Smiling, na ruim 20 jaar met de vorige auto te hebben gereden heel veel plezier met deze moderne nieuwe Peugeot.