Nieuws

22-11-2018

Peugeot Partner Electric met Bott van Mobilita

Ontstaan uit verschillende gemeentelijke reinigingsdiensten, heeft Irado jarenlange ervaring in dienstverlening aan lokale overheden. Op dit moment zijn zij actief in de gemeente Capelle aan den IJssel, Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen en bedienen ze daarmee circa 105.000 huishoudens met integrale afvalinzameling. Met een aantal van deze gemeenten hebben we de samenwerking op een hoger plan getild

Als specialist op het gebied van afvalinzameling is men bij Irado vanzelfsprekend dagelijks bezig met duurzaamheid. En bij alles wat ze doen houden zij rekening met de gevolgen voor mens, milieu en maatschappij. Dat heet in officiƫle termen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maar bij Irado noemen ze het gewoon betrokkenheid. Alleen door betrokken te zijn bij de omgeving waarvan je deel uitmaakt en je verantwoordelijkheid daarin te nemen, kan je echt succesvol zijn.

Om de maatschappelijke verantwoordelijkheid te onderstrepen heeft Irado gekozen voor 3 Peugeot Partners ELECTRIC via Blauwendaal Peugeot Schiedam. Deze auto's worden in de regio ingezet bij de afdelingen ongediertebestrijding en service.

Voor de laadruimte inrichting heeft Irado gekozen voor MOBILITA Bedrijfswageninrichtingen in combinatie met de zeer lichte doch extreem veilige systeeminrichtingen van Bott Vario.
Zo zijn de voertuigen voorzien van een dubbele laadvloer met afsluitbare lades voor bestrijdingsmiddelen en gereedschappen. Een kast bovenop de laadvloer biedt plaats aan voorraadartikelen.

Voor werken langs de wegen zijn de voertuigen voorzien van amberkleurige signaleringsverlichting. Zo is er een dakse gemonteerd en zijn er flitsers aangebracht in de grille en op de achterbumper. De garandeert zichtbaarheid voor de Irado medewerker en mede weggebruikers.